Open top menu
četvrtak, 27. ožujka 2014.





Sastojci

Biskvit:
 4 bjelanjka
 250 grama šećera
 150 grama kokosa
Preljev:
 2 žlice kakaa
 2 žlice šećera
 1 žlica instant kave (nescafe)
 100 grama čokolade (za kuhanje ili mliječne)
 4 žlice mlijeka
Krema:
 1/2 l vrhnja za šlag
 1 vrećica instant pudinga od vanilije
Priprema

Izmješajte bjelanjke sa šećerom pa dodajte kokos i smjesu stavit u tepsiju veličine 20x30, i pecite na 160 stupnjeva dok ne dobije laganu boju.
Rastopite sve sastojke za preljev, dobro ih izmješajte i prelijte preko ohlađenog biskvita.
Vrhnje za šlag izlijte u posudu za miksanje i dodajte puding u prahu.
Miksajte par minuta dok ne dobijete gustu kremu.
Premažite kolač i stavite da se dobro ohladi.

Izvor: coolinarka.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian