Open top menu
petak, 28. ožujka 2014.




Sastojci:
- 2 šolje brašna
- 1 šolja ulja
- 1 šolja mineralne vode
- 1 šolja šećera
- 1 kesica cimeta
- 1 kafena kašičica sode bikarbone
- 6-8 kašika pekmeza od kajsija
- čokolada za glazuru po želji


Priprema: Umutiti 2 šolje brašna, 1 šolju mineralne vode, 1 šolju šećera, 1 kesicu cimeta, 1 kafenu kašičicu sode bikarbone i 3-4 kašike pekmeza od kajsija. Izliti u đuveč tepsiju i ispeći. Kada se ispeče, premazati kolač pekmezom od kajsija (3-4 kašike). Kada se malo prohladi preliti čokoladnom glazurom. Kolač mozete i prerezati po pola,pa filovati sa pekmezom.

Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian