Open top menu
srijeda, 9. travnja 2014.


Isprobajte jednostavan kolač, koji se brzo priprema, a veoma je ukusan.


Sastojci za podlogu:

300 g mlevenog keksa
150-200 ml soka od jabuke
Sastojci za fil:

1 l mleka
200 g šećera
70 g griza
200 g kokosa
1 vanilin šećer
Sastojci za glazuru:

100 g čokolade za kuvanje
2-3 kašike vode
par kapi ulja
malo kokosovog brašna za posipanje


Priprema:

U mleveni keks dodati sok od jabuke i promešati. Masu utisnuti u kalup za torte.
Staviti da provri litra mleka sa šećerom i vanilin šećerom, pa zakuvati griz. U toplu masu dodati kokosovo brašno, promešati, pa preliti preko keksa.
Otopiti čokoladu sa malo vode, dodati par kapi ulja i preliti preko fila. Ohladiti kolač pa seći na šnite.

Izvor: http://www.kuvajmo-blogovski.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian