Open top menu
subota, 12. travnja 2014.






Sastojci 

2 vrećice Pudinga vanilin
 2 žlice Pšeničnog oštrog brašna tip 400
  2 žlice Gussnela
100 g šećera  
1 l mlijeka 


 250 g maslaca
  200 g Čokolino namaza 
 5 krem bananica  
100 g čokolade 
 700 g keksa Petit Beurre  
sok od 2 naranče 
 2 vrećice Šlag pjene
 250 ml mlijeka

Priprema:
1
Sadržaj vrećica pudinga, brašna, Gussnela i šećera razmutite u malo mlijeka.
2
Ostatak mlijeka zakipite, uklonite s vatre, dodajte mu razmućenu mješavinu pudinga te neprekidno miješajući kuhajte 1-2 minute.
3
U rashlađenu puding kremu umiješajte razrađeni maslac i električnom miješalicom izradite glatku kremu. Kremu razdijelite u 3 dijela.
4
U prvi dio umiješajte čokolino namaz, u drugi dio narezane krem banane, a u treći naribanu čokoladu.
5
Kekse umočite u sok i rasporedite po pripremljenom plehu. Na njih stavite prvu kremu pa ponovo poredajte red keksa te ih prekrijte drugom kremom po kojoj posložite red keksa i na kraju premažite trećom kremom.
6
Sadržaj vrećica Šlag hita uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti šlag.

Izvor: https://www.coolinarika.com


Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian