Open top menu
petak, 16. svibnja 2014.



Lagan, osvježavajući kolač.

Sastojci (Broj osoba: 5)

Podloga umjesto kore
1 kompot od višanja
17 žlicašećera
6 dlvode
13 žlica griza
Krema
3 pudinga od vanilije
1 l mlijeka
12 žlicašećera
3 šećera od vanilije
125 g (pola )margarina za kreme
500 mlslatkog vrhnja

Postupak pripreme

Podloga
Kompot, šećer i vodu staviti na platu da prokuhaju.Zatim dodati griz, miješati da se fino griz zgusne tj. skuha.
Tako vruće izliti u tepsiju.
Krema
Skuhati pudinge u 1 l mlijeka, uz šećer i vanilijin šećer ( oduzeti mlijeko za puding od 1 l).
U ohlađen puding dodati 125 g margarina, dobro izmiksati.
Kremu staviti preko crvene podloge.
Žutu kremu završno premazati slatkim vrhnjem.
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian