Open top menu
ponedjeljak, 30. lipnja 2014.


Na vakcini jasno piše da vas ona može ubiti, izazvati abortus ili vas učiniti neplodnim!
Vakcine su jedini proizvod koji se prodaje u svetu koji se može pogrešno proizvesti i ubijati ljude,a još uvek bez suočavanja sa zakonskom odgovornosti na sudovima.
Naučnik za vakcine optužen je za krivično delo zločina i mogao bi provesti 20 godina u zatvoru jer je lažirao vakcinu za AIDS.

Naučna prevara je tako česta u industriji vakcina da je ona praktički zadani poslovni model.
Farmaceutske industrije ubijaju, ali su zakonski zaštićene.
Istina je da većina vakcina ne deluje i ne funkcioniše, tako da kad bi vakcine i imale učinka ,naučnici rutinski analiziraju uzorke krvi vakcinisanih ispitanika uz pomoć antitela, a ne u čistoj krvi. Telo se samo brani od vakcine – otrova uz pomoć antitela, i tako mi ne obolevamo. Vakcina nema veze sa direktnim sprečavanjem bolesti.

To je upravo ono što kompanija Merk radi s MMR vakcinom.To je takođe razlog zašto 97% dece koja dobiju boginje ili zauške već su vakcinisana protiv boginja i zaušaka.
Upravo sada, plaćeni naučnik Nacionalnog instituta za zdravlje (National Institutes of Health) koji se proslavio vakcinom protiv HIV (AIDS, SIDA) priznao je da je ubacivao u testirane uzorke krvi testiranih osoba – antitela.

Doktor Dong-Pjou Han je uzeo pet miliona dolara od Nacionalnog instituta za njegovo dalje „Istraživanje“ na univerzitetu u Ajovi. Masovni mediji i zagovornici vakcinisanja pozdravili su istraživanje kao revolucionarno, ogroman napredak u potrazi za vakcinom protiv AIDS-a.

Ali sada, ispada da je doktor Han počinio preteranu prevaru kojom je pokrao novac poreznih obveznika i preusmerio sredstava daleko od važnih istraživačkih projekta. Dakle, Savezni tužioci su preduzeli korake i dr. Han će biti ​​optužen za davanje lažnih izjava vlasti. On se sada suočava sa četiri krivična dela, od kojih svaka nosi maksimalnu zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina. (Da, laganje vladi je savezni zločin. Ali kada vlada laže nas, to je druga priča.)

„Da, to je važan slučaj, jer je vrlo retko da naučnici počine prevaru koja će biti​​ uračunata prema stvarnom kaznenom sastavu“, rekao je u članku ABC News.

Motorno ulje u vakcinama i nikome ništa 

Sve to otvara pitanje zašto se sve više lažnih istraživača vakcina ne tereti za krivično delo zločina. Takođe se postavlja pitanje zašto firme poput GlaxoSmithKline , koji otvoreno priznaju da su počinili krivično delo u rutinskom podmićivanju lekara, još uvek smeju poslovati s vlastima uopšte.

Industrija vakcina,vidite, vodi se kao kriminalna mafija koja ima pravni imunitet zahvaljujući kongresu, parlamentu i ostalim vrstama najviše vlasti u SAD, njihova upustva slede i sve ostale vlade sveta. Vakcine su jedini proizvod koji se prodaje u svetu koji se može pogrešno proizvesti i ubijati ljude, još uvek bez suočavanja sa zakonskom odgovornosti na sudovima.

To važi čak i kada je utvrđeno nedavno da vakcine sadrže sićušne krhotine stakla,visoke količine otrovne žive, teške metale koji oštećuju mozak, ili čak žive viruse koje doslovno zaraze ljude sa samom bolešću protiv koje vakcina tvrde da sprečava.U Sjedinjenim Američkim Državama, proizvođači vakcina stavljaju u svoje vakcine motorno ulje, viruse raka, žive bakterije, šestovalentni hrom, hemikaliju Agent Orange ili bilo koju drugu hemikaliju koju žele, a proizvođač će i dalje imati totalni imunitet od svih tužbi.

Vakcina je zapravo oružje!
Zbog tog pravnog imuniteta, proizvodnja vakcina nema nikakav pritisak od strane javnosti da sprovedu kontrolu kvaliteta u stvarnom svetu, jer proizvođači vakcina nisu odgovorni za neispravne proizvode.
Dakle, u čemu je razlika, ako nekoliko vakcina ove godine slučajno sadrži virus raka SV40 ili krhotine stakla, ili ima previše žive?
Zato je dr. Mauris Hajlmen, bivši razvojni naučnik vakcina u kompaniji Merk, otvoreno rekao, „Mislim da se trebaju uzeti vakcine kao osnovna tehnologija za“ ubijanje “ u 20. veku“.

Naučnici koji se bave vakcinama i lekovima koji na prevaru takođe rutinski dobiju samo šamar pre nego da budu optuženi za krivično delo zločina.

Obmanuta javnost 
Naučnici industrije vakcina uživaju neslućeni pravni imunitet, čak i kada oni učine veliku naučnu prevaru. Javnost je obmanuta da vakcine uvek deluju i farmaceutske kompanije učestvuju u „medicini baziranoj na dokazima“, čak i kad se sve to odglumi ili lažira.

Istina je da većina vakcina ne deluje na većinu ljudi. To se lako priznaje čak i na upustvima za upotrebu koja se nalaze u kutiji vakcina, verovali ili ne. Na primer, ovde se nalazi uputstvo za upotrebu vakcine protiv virusa gripe ,Flulaval, proizvođača GlaxoSmithKline. Ovaj dodatak, kaže, reč po reč, zapanjujuće stvari: „. Nije bilo kontrolisanih ispitivanja na odgovarajući način koja bi pokazala smanjenje bolesti gripe nako vakcinisanja vakcinom Flulaval“ (Letak vakcine otvoreno priznaje da vakcina ima podlogu učinka od nula dokaza? Toliko o takozvanim „Medicinski utemeljenim dokazima“.)

Vi uzimate danas vakcinu i vakcinišete se na osnovu čiste vere prema medicinskoj industriji.

Budući da su mnogi bili skeptični da uputstva vakcina otvoreno priznaju da vakcina ne radi, uzeli smo sliku upustva koji je prikazan ovde. Ova fotografija je informacija za koju sebi industrije vakcina očajnički se nada da je nikada nećete videti:

Ostale zapanjujuće izjave izrečene na uputstvu vakcine uključuju:


„Sigurnost i efikasnost Flulavala nije utvrđena kod trudnica, dojilja i dece“. (I ova vakcina se rutinski primenjuje kod trudnica).

„Sigurnost i efikasnost vakcine Flulaval kod dece nije utvrđena.“ (Ipak vakcina se takođe rutinski daje deci.)
„Flulaval nije ispitan zbog kancerogenog ili mutagenog efekta, ili za umanjenje plodnosti“. (Ono bi moglo izazvati rak i spontane pobačaje, drugim rečima, ali oni to stvarno ne znaju).
„Ne vakcinišite Flulavalom nikoga ko se prethodne godine vakcinisao protiv gripa.“ (Niko ko se već vakcinisao protiv gripe u bilo kojoj prethodnoj godini ne bi se trebao vakcinisati ove godine. Ipak, vakcina protiv gripa rutinski se daje iz godine u godinu istim ljudima koji često nakon toga dobijaju grip svejedno, jer je njihov imunitet nakon toga ugrožen).

Možete li zamisliti da naftna industrija prodaje dizel koji nije zapaljiv? Ili industrija prodaje sapun koji ne pere? Ili proizvođač vina prodaje umesto vina sok od grožđa? U svim tim slučajevima, ljudi će se naljutiti i istražiti. Ne, kada se vakcinisanje protiv gripa sprovodi i prodaje bez ikakvog naučnog dokaza da ono zapravo deluje, savezna vlada gleda na drugi način i ne misli da se bilo kakva prevara odvija.

Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian