Open top menu
četvrtak, 19. lipnja 2014.



Prirodni lijek za herpes

Uzmite češanj češnjaka, sitno nasjeckajte i stavite ga izravno na herpes. Pustite da odstoji oko 10 minuta, zatim ga skinite i splačite toplom vodom. Ovaj postupak ponovite 5 puta. I u roku od 12 sati herpes će nestati. Nećete imati potrebu mazati ga šesti put. Ako se radi o većem herpesu, postupak ponovite i sutra dan.



Zašto češnjak

Češnjak povećava obrambenu sposobnost organizma. Bogat je mnogim mineralima kao što su (kalcij, sumpor, fosfor, željezo), sadrži i eteričnih ulja kao što su alicin, alin i dušičnu tvar. Sadrži i vitamine, stoga ga smatramo prirodnim antibiotikom. Neki laboratorijski studiji su pokazali da češnjak ima anti tumornu aktivnost zbog toga se koristi i u borbi protiv raka.

Također, unatoč mnogim ljekovitim svojstvima evo još nekoliko prednosti bijelog luka: liječi visok krvni pritisak, koristi se za razgradnju masti u krvi, liječi aterosklerozu, dijabetes, bolesti srca, reumu, glavobolje, ublažava nervozu, umor, bronhitis, kronični kašalj, astmu, tuberkulozu, tifus, koleru, bjesnoću, groznicu, malariju, vrši odlaganje toksina iz tijela, pomaže kod čišćenja crijeva, poboljšava cirkulaciju i sprečava trombozu.



Prirodni lijek za akne

Uzmite češanj češnjaka sitno ga isjeckati i staviti ga na prištić, uklonite za nekoliko minuta. Postupak ponovite nekoliko puta i akne će nestati !

Izvor: http://www.narodnilijek.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian