Open top menu
nedjelja, 6. srpnja 2014.

Jelo se spremi toliko brzo da još čekate da se skuha tjestenina.








Sastojci
  1 konzerva tune u komadićima (185g)   
2 češnja češnjaka  
2-3 dl pasirane rajčice  
 sol, papar, bosiljak, origano, peršin 
 tjestenina po želji


Priprema
1
Pristavite kuhati vodu za odabranu tjesteninu. Češnjak usitnite. Kad otvorite konzervu (preporučam komadiće a ne komade) tune odvojite malo ulja na kojem propržite češnjak nakratko, a višak  ulja po želji možete ukloniti.  Na to stavite tunu i pasiranu rajčicu(ja koristim iz tetra paka). Posolite, pobiberite, po želji začinite npr.bosiljkom, origanom, peršinom-koristim sušene. Pustite krčkati još par minuta da se sve sjedini. Pretpostavljam da još čekate da se tjestenina skuha ;-) Dobar tek

Posluživanje
Možete posipati parmezanom i poslužiti uz zelenu salatu.



Izvor: coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian