Open top menu
petak, 11. srpnja 2014.



Sastojci:                     Količina:
- kora za oblandu        kom: 2
- jaja                         kom: 4
- šećer                        150 g
- margarin                        1 komad
- mleveni keks                 300 g
- suvo grožđe               po ukusu
- otopljene čokolade  1/2





Uputstvo za pripremu:


Fil: 4 žumanca umutiti sa 150 grama šećera, dodati ceo margarin i mesati.

U smesu sipati 3oo grama mlevenog keksa, malo suvog grožđa i 1/2 topljene čokolade. Ako je gusto dodati malo soka od narandže.

Ušpinovati šećer 3oo grama sa 4 kašike vode i to dodati vrelo u ulupana belanca.

Sve sjediniti i staviti na prvu koru, oblikovati a zatim prekriti drugom oblatnom.

Kada se ohladi seći na kockice.




http://zena.blic.rs/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian