Open top menu
petak, 4. srpnja 2014.







Sastojci

 200 gr. šećera u prahu
 1 jaje
 200 gr. mljeveni oraha
 200 gr. mljevenog keksa
 200 gr. otopljene čokolade
 200 gr. putera
 2 kašike mlijeka
 2 kašike soka od limuna
 2-3 lista oblatine


Priprema:

Na početku oblatine stavit izmedju navlaženi krpa da oblatine omekšaju. Na pari izmutit šećer u
prahu i jaje pa dodat čokoladu i mjesat žicom dok se čokolada ne istopi. Kad se čokolada istopila
sve to istrest u veću posudu,a zatim dodavat poredu sastojke kako su napisani. Puter treba bit
omekšan na sobnoj temperaturi tako da ga možete izmješat sa ostalim sastojcima. Kad ste sve
dobro spojili i oblatine omekšale, rasporedite ravnomjerno fil preko oblatina. Oblatine ostavite na
zraku da se osuše,kad su se dobro osušile zamotajte u foliju i stavite u frižider. Ni slučajno
zamotavat dok se skroz ne osuše .



Izvor: coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian