Open top menu
utorak, 8. srpnja 2014.

Kako bi vam pomogli da smanjite kilažu i neželjene rupice na butinama i guzi predlažemo da na bar nedelju dana doručak zamenite ovim ukusnim i hranljivim anticelulitnim napitkom!

Za razliku od mnogih dijetalnih namirnica ovo piće nema loš ukus, a efikasno je

Nije baš tako odvratno, ukus mu je sasvim ok!Sastojci: voda, šaka spanaća, pola banane, pola pomorandže, nekoliko kolutića ananasa i malo cimeta. Sve dobro izmešajte u blenderu i eto ga sjajan napitak za mršavljenje i borbu protiv celulita. Nije baš tako odvratno, ukus mu je sasvim ok!

Zašto baš ti sastojci?

SPANAĆ je odličan izvor gvožđa i vlakana. Pospešuje varenje i tako pomaže pri izbacivanju štetnih materija iz organizma.POMORANDŽA je bogata vodom, vitaminom C, vlaknima i antioksidansima pa je dobra za sjaj kože.

ANANAS ima diuretska svojstva, pomaže u borbi protiv zadržavanja tečnosti u telu i sadrži antioksidanse zbog kojih koža izgleda zdravo i napeto.

BANANA je puna kalijuma i vrlo dobar je izvor vitamina B6 kao i dobar izvor dijetalnih vlakana, vitamina C, kalijuma i mangana. Takođe pomaže protiv zadržavanja tečnosti u telu.

CIMET stimuliše cirkulaciju, a svi znamo kako celulit najčešće nastaje upravo zbog problema sa cirkulacijom.

VODA je izuzetno važna u borbi celulita jer izbacuje štetne materije i nakupljene tečnosti iz organizma.Izvor: http://www.24sata.rs/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian