Open top menu
ponedjeljak, 7. srpnja 2014.

 

Sastav

  • 4 jaja,
  • 200 g puslica,
  • 1 čokolada za kuhanje,
  • 200 g šećera u prahu,
  • 300 gr mljevenog keksa,
  • 1 margarin,
  • 2 šlag pjene

 



Priprema:

Keks pomiješati sa malo rastopljenog maslaca i malo toplog mlijeka. Rasporediti po kalupu za torte. Preko toga poredati puslice. Odvojiti bjelanjke i žumanjke. Bjelanjke umutiti u čvrsti snijeg. Žumanjcima dodati šećer i umutiti. Čokoladu rastopiti na pari. Zatim sve to sastaviti u jedno (bjelanjke, žumanjke i čokoladu). Kada smo to sjedinili, dodati margarin i ponovo umutiti. Tu smjesu istresti preko puslica. Preko crnog fila staviti šlag pjene. Ukrasiti po želji!




Izvor. (magicnirecepti.blogspot.com).
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian