Open top menu
petak, 29. kolovoza 2014.


Ona je jednostavno zataškana i pomalo zaboravljana, iako njezine knjige nose tajnu svake bolesti, tajnu svega stvorenog.

Hildegard von Bingen živjela je prije 800 godina. Ona je bila časna sestra i katolička mističarka koja je od malih nogu imala vizije i razgovore s Bogom. Njezine su vizije istinite i to je Katolička crkva i potvrdila. Od njezinih vizija nastale su brojne knjige o svijetu koji nas okružuje. Zbog njezine iznimne povezanosti s prirodom i liječenjem, Hildegarde von Bingen postala je prva katoličaka liječnica s prvom katoličkom medicinom u povijesti. Toj je ženi rečena tajna gotovo svake biljke i svakog stvora na ovom planetu, a sve što je putem vizija saznala to je i zapisala.

 U svoje doba Hildegarde von Bingen i njezino čudesno liječenje biljem bili su

revolucija, no kako se razvijala moderna medicina, tako nikome nije bilo u interesu da se za Hildegard von Bingen i njezine čudotvorne recepte ozdravljenja sazna. Ona je jednostavno zataškana i pomalo zaboravljana, iako njezine knjige nose tajnu svake bolesti, tajnu svega stvorenog.  Njezina djela nisu u potpunosti dostupna javnosti niti dan-danas, iako je sve više ljudi prinuđeno uslijed medicinskog ludila zdravlje potražiti upravo u prirodi.


Bolesti srca zahvaćaju milijarde ljudi na planetu. Ljudi se "kljukaju" umjetnim tableticama koje većinom dugoročno ne pomažu. Mi vam donosimo recept Hildegarde von Bingen, star 800 godina. Čar ovog recepta je u tome što je vrlo jednostavan, a svi koji su ga probali tvrde da pomaže.


Recept

Potrebno je:

10 svježih stabljika peršina (bez korjena)

litra domaćeg crnog ili bijelog vina

dvije žličice vinskog octa

300 grama prirodnog meda

Priprema:

10 svježih stabljika peršina sa listovima staviti u litru čistog prirodnog vina i dodati 1 - 2 velike žlice čistog vinskog octa.

Kuha se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, pjeni se!). Poslije se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi se na laganoj vatri da kuha još četiri minute.

Vruće vino za srce procijediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvoriti.  Talog koji se stvara ne škodi i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka hoće li med kuhati ili ne.



Upotreba:

Napitak se koristi svakodnevno po jedna jušna žlica do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duže vrijeme.

Nemate što izgubiti, probajte.

Izvor: dnevno.hr
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian