Sastojci
Za 50 bombica
150 g kokosa
150 g secera u prahu
150 g maslaca
2 kesice vanilin secera
2 kasike konjaka (ruma ili vinjaka)
1 kasicica mlevene kafeZa glazuru
200 g bele cokolade
6 kasika ulja
Za 50 bombica
150 g kokosa
150 g secera u prahu
150 g maslaca
2 kesice vanilin secera
2 kasike konjaka (ruma ili vinjaka)
1 kasicica mlevene kafeZa glazuru
200 g bele cokolade
6 kasika ulja
Priprema
Umutiti penasto maslac sa secerom i dodati kokos.
Rastvoriti kafu u zagrejanom konjaku, i dodati u smesu.Oblikovati bombice, rashladiti ih i umakati u glazuru od bele cokolade.
Kad se glazura stegne, svaku bombicu poprskati sa malo tamne cokolade.Za glazuru od bele cokolade rastopiti cokoladu sa uljem na tihoj vatri.
Rastvoriti kafu u zagrejanom konjaku, i dodati u smesu.Oblikovati bombice, rashladiti ih i umakati u glazuru od bele cokolade.
Kad se glazura stegne, svaku bombicu poprskati sa malo tamne cokolade.Za glazuru od bele cokolade rastopiti cokoladu sa uljem na tihoj vatri.
Izvor: coolinarika.com