Open top menu
subota, 24. siječnja 2015.

Za sve koji obozavaju kokos :)

         

Sastojci


Za koru:
 6 belanaca
 1 čaša od kiselog mleka secera
 3 kasike ulja
 100 g kokosa
 3 kasike brasna
Za I fil:
 1 margarin
 6 kasika secera
 6 zumanaca
Za II fil:
 200 g slaga
 2 case kisele pavlake
 200 g kokosa



Priprema


Kora:

Umutiti belanca sa secerom i dodati ulje, kokosovo brasno, brasno i peci.
Na hlednu koru stavite prvi fil.

I fil:
Zumanca secer, kuvati na pari.
U hladan fil dodati umucen margarin.
II fil:
Slag umutiti sa 200 ml vode, dodati kiselu pavlaku i kokosovo brasno.
Naneti na I fil.
Po vrhu posuti kokosovim brasnom.

Napomena: velicina pleha 32*28 cm



Izvor: coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian