Open top menu
ponedjeljak, 26. siječnja 2015.

Karton za jaja može da se iskoristi na mnogo načina, ali nismo znali da je izuzetno efikasan i kao kuler za laptop! Na jednom sjatu za prodaju je juče završena licitacija za ovaj "kolekcionarski promerak" neobičnog kulera, a prodavac je uspeo da dobije neverovatnih 1.010 dinara.

























Sasvim drugačiji kuler za komp, Foto: Printskrin
Prodavac, koji se potpisuje kao Goldie7, kaže da je ovaj karton za jaja izuzetno efikasan u rashlađivanju laptopa, "ništa manje od svetlećih, šljaštećih, zujećih i ostalih kulera koje možete naći na tržištu".

Ovaj kreativni kuler čak ima i ime - "JELENO", a prodavac je ponudio i objašnjenje na samom sajtu.

J eftinijeg nema
E kološki - nema ama baš nikakvog štetnog zračenja
L agan, uživaćete u lakoći korišćenja bilo da ste u fotelji, krevetu, ili na kojem god mestu koristite laptop
E konomičan, ne traži nikakvu energiju, niti zauzima USB ulaz u vašem laptopu
N ema na njemu šta da se pokvari (ukoliko ga ne 'zalijete' ogromnom količinom tečnosti), a i ako se pokvari, ništa lakše nego naći drugi!
O dgovara svim veličinama monitora, od 9 do 19"

Možda zvuči neverovatno, ali karton za jaja u ulozi kulera je imao čak 32 ponude, i dogurao je do 1.010 dinara. Pravo postolje za lap top sa rashlađivačem može da se kupi u radnjama tehnike i za manje pare, pa u tom slučaju prvo slovo imena otpada.
Međutim, možda je ljude dobar marketing naterao da licitiraju, jer je dovitljivi prodavac objasnio da i sam koristi ovakvo pomagalo za rashlađivanje.



- Sve opisane prednosti ovog kulera, ustanovljene su dugogodišnjim iskustvom u korišćenju. Odlučila sam da se odreknem ovog prvog, kolekcionarskog primerka u korist pobednika licitacije - piše u opisu predmeta.
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian