Open top menu
subota, 28. veljače 2015.


Sastojci:

4 manja krompira,
3 jajeta,
200 g stišnjene šunke, 

200 g belog sira, 
400 g milerama, 
100 g majoneza.



Priprema:


Krompir obariti u ljusci i kada se ohladi izrendati na krupno rende. Mileram i majonez lagano promešati. Od ove smese odvojiti 1-2 kašike i umešati u krompir, malo posoliti i rasoprediti po dnu staklene posude.Jaja skuvati i oljuštiti, pa dva jajeta krupno narendati preko krompira. Premazati smesom od milerama i majoneza. Šunku sitno naseckati i rasporediti preko, premazati smesom od milerama.Sir krupno narendati preko, te naneti smesu sa mileramom. Naposletku krupno izrendati preostalo jaje i salatu do služenja držati u frižideru.




Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian