Sastojci:
Nadjev
od jabuka:
1
kg oguljenih jabuka
3
vanili šećera
1
čajna žličica cimeta
Biskvit
mek ko duša:
5
jaja
150
grama brašna
120
grama šećera
1/2
vrećice praška za pecivo
3
žlice vode
Krema
od vanilije:
700
ml mlijeka
2
vrećice vanili pudinga
2
vrećice vanili šećera
100
grama šećera
200
ml vrhnja za šlag
1
vrećica želatine u prahu
Priprema:
Jabuke
naribajte, izmješajte sa vanili šećerom i cimetom a u protvan stavite pek papir
pa utisnite jabuke na dno protvana.
Pjenasto
izmješajte jaja sa šećerom i vodom, pa dodajte brašno i prašak i lagano
promješajte.
Biskvitno
tjesto izlijte po jabukama pa pecite na 170 stupnjeva oko 40 min.
Pečeni
kolač okrenite naopačke tako da vam biskvit dođe dolje.
Skuhajte
puding. Želatinu napravite po uputama na vrećici pa sa žlicom dvije mlijeka
zagrijte da se otopi. Šlag izmiksajte pa ga sa želatinom dodajte u ohlađeni
puding.
Kremu
namažite po nadjevu od jabuka pa dobro ohladite.
Preuzeto
sa: www.coolinarika.com