Open top menu
utorak, 1. travnja 2014.



Tijesto:
15 dag margarina
15 dag secera
15 dag oraha
7 dag brasna
1/2 praska za pecivo
4 bjelanjka

Priprema:
Umutiti margarin sa secerom i naizmjence dodavati mljevene orahe, brasno i prasakza pecivo sa snijegom od bjelanjaka. Tijesto ispeci i jos vruce preliti zutom glazurom. Ostaviti na toplome da se susi.

Glazura:
4 zumanjka
15 dag secera u prahu
1 zlica vanilin secera u prahu

Krema:
1 dl mlijeka
10 dag oraha
10 dag margarina
10 dag secera
10 dag cokolade
malo mljevenih oraha za ukrasavanje

Priprema:
Mikserom dobro izraditi zumanjke s obje vrste secera.

Priprema:
Mlijeko, secer i cokoladu prokuhati, te u vruce dodati orahe i margarin, Premazati kolac preko osusene glazure i posipati mljevenim orasima. Kolac po zelji rezati na kocke ili u oblike mjeseca.


Izvor: http://kuhaj.blogspot.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian