Open top menu
subota, 3. svibnja 2014.



Tijesto:


3 jaja
12 kasika secera
12 kasika mlijeka
12 kasika ulja
15 kasika brasna
1 prasak za pecivo


Fil:

500 gr jagoda (mogu i smrznute)
100 gr šećera
20 gr želatina


Priprema:

Izmutite jaja i secer.
Dodavat ostale sastojke redosljedom kojim su napisani i mutit.
Polovinu tijesta istresite u malu cetvrtastu tepsiju i pecite na 180 C.
Jagode stavite u šerpu sa šećerom i malo ispecite,dok budu kuhale napravite zelatinu sa vodom i istresite u jagode,ostavite da se malo ohladi.
Na napola peceno tijesto raasporedite jagode,pa preko istresite ostatak tijesta.
Nastavite sa pecenjem dok kolac ne bude gotov.
Gotov kolac prohladite, isjecite na kocke i mozete posut Kristal secerom ili secerom u prahu.


Slika 1
Slika 2

Slika 4
Slika 3
Slika 5

Izvor: http://magicnirecepti.blogspot.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian