Open top menu
subota, 24. svibnja 2014.



Sastojci:Količina:
- slatka pavlaka1l
- mleveni šećer500 g
- mlevena plazma500 g
- kisela pavlaka400 g
- višnje500 g
- šlag300 g




Uputstvo za pripremu:


Umutiti 1 litar slatke pavlake. prethodno je držati u frižideru najmanje 2 sata, da bi se bolje umutila. Dodati 500 gr. šećera u prahu, a zatim kiselu pavlaku, sve dobro umutiti i sjediniti. dobijenu količinu smese podeliti na 2 jednaka dela. u prvi deo dodati 500 grama mlevenog PLAZMA keksa (moze biti i druga vrsta mlevenog keksa ali je daleko ukusnije sa plazmom) i ostaviti da odstoji da keks omekša. U drugi deo dodati 500 grama višanja ( može i nekog drugog voća po izboru) Na kraju, na tacnu razviti prvo deo sa keksom pa na njega naneti deo sa višnjama. Preko toga šlag...

http://zena.blic.rs/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian