Open top menu
nedjelja, 29. lipnja 2014.

Kako brzo i lako pripremiti hrskave, mirisne i veoma ukusne slane krastavce. Ovako pripremljeni krastavci imaju jedinstveni ukus, a pripremaju se veoma brzo.
Probajte i bićete oduševljene.
Letnji slani krastavčići.














Sastojci:
  • - 1 kg manjih krastavaca
  • - 1 ravna supena kašika soli
  • - 3-4 čena belog luka
  • - mirođija
  • - 2 najlonske kese
 Priprema:
  •  1. Krastavce oprati, odseći krajeve. Izbušiti viljuškom. Mirođiju i beli luk sitno iseckati.
  • 2. U najlonsku kesu složiti krastavce, mirođiju, so i beli luk. Kesu zavezati.
  • 3. Zbog hermetičnosti kesu staviti u drugu najlonsku kesu.
  • 4. Sve dobro protresti.
Ostaviti na sobnoj temperaturi 4-5 sati. Kesu povremeno protresti.
Nakon toga krastavci su gotovi.  Možete ih čuvati u frizideru. Uživajte u svojim letnjim slanim hrskavim krastavčićima!



http://uspesnazena.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian