Open top menu
utorak, 22. srpnja 2014.






Sastojci:
I krema
820 g kompota od breskve
1 prašak za puding vanilija
4,5 dl tekućine iz kompota +voda
II KREMA
4 dl mlijeka
1 prašak za puding vanilija
100 g margarina
i još..
2 šlag-pjene
petit-beure keksi

Priprema
1
Priprema:U manju tepsiju (20/30) složiti red petit keksa.
2
Breskve izvadit iz kompota i više od pola količine sitno nrezati.
3
U sok od kompota doliti vode da se dobije 4, 5 dl i u toj tekućini skuhati puding prema uputi na vrečici, u vrući umiješati rezane breskve i odmah preliti po keksima. Na tu smjesu odmah poslagati drugi red keksa.
4
Puding od vanilije skuhati u 4 dl mlijeka i u topli umiješati 100g omekšalog margarina, kremu premazati po keksima i kolač ohladiti.
5
Dvije šlag-pjene umutiti i premazat hladni kolač,ukrasiti po želji, ja sam ga posula mljevenim keksima.
6
P.S.Ostatak breskvi iz kompota pomiješati s jogurtom i cornflakesom i poslužit za laganu večeru :)



Izvor: coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian