Open top menu
srijeda, 2. srpnja 2014.



Potrebni sastojci: 

1 kg ćevapa
2 srednja krompira
2 jajeta
150 g mladog sira
150 ml pavlake za kuvanje
150g kačkavalja
so, biber, suvi biljni začin


Priprema: 

Ćevape složiti u krug ako su viši od posude u koju se slažu nožem iseći vrhove. Krompir izrendati, osoliti, pobiberiti. Jaja umutiti pa dodati pavlaku za kuvanje, izgnječen mladi sir, so i biber. Zatim na dno tepsije staviti polovinu rendanog krompira pa na to staviti ćevape i one odsečene deliće ćevapa.Ponovo staviti krompir, ponovo ćevape preliti sa prelivom, staviti malo bibera, pokriti folijom i staviti u rernu na 180 stepeni 60 minuta. Posle preko gotovog preliva staviti rendani sir i pustiti u isključenoj rerni da se otopi.
Prijatno! 



http://www.b92.net/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian