Open top menu
četvrtak, 11. rujna 2014.

Velika razlika između uspiješnih i neuspiješnih ljudi je u tome što uspiješni rade sve ono što neuspiješni ne žele, objašnjava milijarder i preduzetnik Džon Pol De Žoria.
Svoje bogatstvo stekao je kao jedan od osnivača kompanije koja se bavi proizvodnjom preparata za kosu “Paul Mitchell”, ali je sa 16 godina radio sitne poslove u jednoj radnji za hemijsko čišćenje.
milijarder


Kačio je vješalice, prao podove i to za 1,25 dolara na sat.
- Jednog dana naišao je šef, koji je bio jako strog i rekao mi da želi da razgovara sa mnom. Isprva to mi nije zvučalo dobro. Ispričao mi je kako je prethodnog dana radio do kasno i kako je u jednom trenutku primjetio da nema prašine ispod tepiha, kao ni iza namještaja. Nisam ni zamišljao da neko može da radi svoj posao tako dobro kada ga niko ne gleda, rekao mi je šef. Dobićeš povišicu od 25 centi – prisjeća se ovaj milijarder.
Prema onome što je naučio kao šesnaestogodišnjak, milijarder smatra da uspijeh nije u tome koliko novca imate, na kojoj ste poziciji… “Uspijeh je koliko dobro obavljaš svoj posao kada te niko ne gledaIzvor: magazin.ba
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian