Open top menu
petak, 12. rujna 2014.



Potrebno:

400 gr. brasna
medju prstima soli
>
2 kasike secera
2 kasike kvasca
500 ml. mlijeka
ulje za przenje
med za preliv


Priprema: 


U vecu posudu prosijat brasno.

Dodat sve navedene sastojke I izmutit mikserom da dobijete glatku masu.

Prekrite i pustite da izraste.

U tavi zagrajijat malo vise ulja(kao za krofne)

mokrom rukom uzimat tijesto stisnut tako da izadje loptica izmedju palca I kaziprsta.

Kasikom uzmite lopticu I spustite lagano u vrelo ulje.

Przite na laganoj temperature,cesto okrecite dadobiju finu boju sa svih strana I da unutra budu pecene.

Vadite na papir da se ocjedi visak masnoce pa prebacite u dublju posudu.

Prelite medom,prohladite I posluzite se.

Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian