Sastojci:
- 10 bjelanjaka
- 10 žlica šećera
- 4 žlice ulja
- 10 žlica brašna
- 1 prašak za pecivo
Preljev:
- 1/2 l mlijeka
- 3 žlice šećera
Krema:
- 10 žumanjaka
- 10 žlica šećera
- 6 žlica gustina
- 3 pudinga od vanilije
- 7 1/2 dl mlijeka
- 4 vanilin šećera
- 1 margarin
- 10 dag šećera u prahu
- 1/2 l slatkog vrhnja
- 2 šlag fixa
Priprema:
Nadjev:
U mlijeku ukuhati žumanjke , gustin, pudinge ,šećer ( u žumanjke dodati šećer izraditi, dodati gustin, izraditi, dodati pudinge i malo oduzeti od pripremljenog mlijeka i izraditi da bi smjesa bila kompaktna i skuhati u ostatku mlijeka . Skuhanu kremu dobro ohladiti . Izraditi margarin sa šećerom u prahu i vanilin šećerima pa dodati hladnom nadjevu. sve dobro izraditi , nadjev staviti na biskvit . Izraditi slatko vrhnje sa šlag fixom i šlag staviti odgore na nadjev te naribati čokoladu.Izvor: recepti.hr