Open top menu
utorak, 14. listopada 2014.

Screenshot_11

Sastojci


Biskvit:

5 jaja
5 žlica šecera
5 žlica brašna
3 žlice mlake vode
3 žlice ulja
1vrecica praška za pecivo

Krema:

2 vrecice pudinga od vanilije
2 vrecice nugat pudinga
250 g šecera
1 l mlijeka
250 g margarina

Glazura:

250 ml vrhnja za šlag
100 g cokolade za kuhanje


Priprema


1. Biskvit: Izmiješati sastojke i peci na 180° 20 min. Hladan biskvit prerezati na pola.
2. Krema: Izmiješati pudinge sa šecerom i par žlica mlijeka, te preostalo mlijeko staviti na
vatru. U vruce mlijeko dodati pudinge i miješati dok se ne zgusne. U hladno dodati
margarin. Staviti polovinu tijesta natopljenu mlijekom, kremu,drugo natopljeno
tijesto, krema i glazura.
3. Glazura: Na vatru staviti vrhnje i dodati cokoladu, miješati dok se cokolada potpuno ne
otopi, te preliti po kolacu.
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian