Open top menu
petak, 12. prosinca 2014.


SASTOJCI
200 ml kondenziranog mlijeka (ili vrhnja za kuhanje)
150 g mrvica kokosa
400 g šećera u prahu
400 g čokolade (mliječne ili s većim postotkom kakaa)



Priprema
1. U zdjeli ulijte mlijeko i dodajte mrvice kokosa.
2. Dodajte i šećer te sve zajedno dobro izmiješajte dok ne dobijete gustu, kremastu masu.
3. Ulijte smjesu u kalupe ili u četvrtastu posudu i stavite je u hladnjak da se potpuno ohladi.
4. Nakon što se smjesa ohladila i stvrdnula izvadite je iz kalupa ili je narežite na prutiće.
5. Jedan po jedan prutić umačite u otopljenu čokoladu te vratite u hladnjak dok se čokolada potpuno ne stvrdne.
Poslužite po vašem ukusu i uživajte u ovom super popularnom desertu!




Prijatno!
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian