Sastojci
Za biskvit
5 jaja
5 žlica šećera
5 žlica brašna
Za čokoladni premaz
15 dkg šećera
1 dl vode
10 dkg čokolade za kuhanje
Za nadjev
12,5 dkg margarina
12,5 dkg šećera u prahu
15 dkg kokosova brašna
4 žlice vrelog mlijeka
Glazura
10 dkg čokolade za kuhanje
2 žlice ulja
Priprema
Biskvit
Odvojit bjelanjca od žumanjca. Dobro stuć mikserom bjelanjca i postupno dodavat šećer da se napravi čvrst snijeg. Dodat jedno po jedno žumance uz stalno miješanje. Smanjit brzinu na najmanju i dodat brašno. Peć na 180 stupnjeva oko 10ak min. zavisno kako čija pećnica peče. Pečen biskvit stavit na vlažnu kuhinjsku krpu, zarolat i pustit da se ohladi
Čokoladni premaz
šećer, vodu i čokoladu otopit na laganu vatru. Pustit da uzavre, sklonit sa vatre i malo ohladit
nadjev
Kokosovo brašno prelit sa vrelim mlijekom. Stuć margarin sa šećerom u prahu i u to dodat kokos. Dobro promiješat
Glazura
Na pari rastopit čokoladu i ulje
Izrada
Rolat odmotat, premazat ga preljevom od čokolade i pustit da se malo upije i čokolada stisne. Preko toga pažljivo namazat kremu da se nebi izmješale čokolada sa bijelom kremom. Zarolat, prelit glazurom i ukrasit kokosom. Rezat na fetice.