Open top menu
nedjelja, 15. veljače 2015.



Ovaj recept nije nikava velika mudrost :) vjerujem da je dobro poznat svima, ali da i ja svoj način predstavim svima…


Sastojci

    za nadjev
      palačinke
      sir
      šunka
      krastavci
     limenka kukuruza
      vrhnje za kuhanje
    za paniranje
      prezli
      jaje


Priprema


    Ovo je nešto što najčešće radim kada ostane ispečenih palačinki…
    1.
    Sitno narežete šunku, krastavce, naribate sir, dodate vrhnje za kuhanje i sve dobro izmješate
    2.
    Nadjevom punite palačine i zarolate ih kao sarmice
    3.
    Nadjevene palačinke uvaljate u prezle, jaje, prezle
    4.
    Pržite na vrućem ulju dok ne dobe zlatnu boju

Posluživanje

Možete nadjenuti i ispanirati veću količinu te smrznuti. Zamrznute ih stavite na vruće ulje kada poželite i izvrsne su!
Također palačinke možete puniti čime god poželite – piletinom, povrćem,....



Izvor: coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian