Open top menu
srijeda, 18. veljače 2015.






Sastojci

     prema broju osoba manja okrugla peciva
      šunka ili šunka za pize
      sir
     jaja prema broju peciva
      kiselo vrhnje
      Vegeta
      ulje


Priprema

    1.
    Izrezati sredinu peciva.....
    2.
    i žlicom je izvaditi
    3.
    Napuniti izdubljene rupe šunkom......
    4.
    zatim sirom, te napunjena peciva staviti u lagano nauljeni prikladni lim za pečenje.
    5.
    Na sir staviti sirovo jaje i  posipati ga Vegetom
    a potom rub ispuniti kiselim vrhnjem.
    7.
    Ovako pripremljena peciva zapeći u pećnici na temperaturi od 200°C i vruča poslužiti.

Posluživanje

Uz zapečena peciva, kao glavno, poslužiti razne salate. Broj peciva ovisi o broju gostiju i veličini peciva ali i o njihovom apetitu.



Izvor: coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian