Open top menu
subota, 15. ožujka 2014.




Potrebno je:

150 g mlevenog keksa,
 1 čaša vode,
 250 g šećera,
 200 g kokosovog brašna,
 100 g mlevenih oraha
 100 g čokolade za kuvanje,
 1 margarin.




Priprema:

Stavite šećer sa čašom vode da provri i mešajte dok se šećer ne istopi. U otopljen šećer dodajte keks, orahe i kokosovo brašno i margarin , pa sve dobro izmešajte dok se ne sjedini i masu podelite na dva dela. U jednu polovinu umešajte otopljenu čokoladu, pa mešajte dok se sve ne sjedini.

Na dasci za mešanje ili kuhinjskoj ravnoj podlozi rastanjite prvo beli deo, pa po njoj rastanjite masu sa čokoladom. Sve urolajte i ostavite na poslužavniku da se stegne. Isecite na kolutove i poslužiti.

Izvor: https://www.facebook.com/Receptizatorteikolace/

Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian