Open top menu
subota, 12. travnja 2014.



Sastojci

Krema
 2 pudinga od banane  
1 pak breskve kompot 
 1/2 l mlijeka 
 150 g maslaca  šećer,
 mlijeko

Ostalo
 Petit keks Šlag za ukrašavanje 
250 ml

Priprema
1
Dva pudinga skuhati prema uputi u 1/2 l mlijeka s dodatkom šećera po uputama.
2
Kad se ohladi pjenasto izraditi maslac.
3
Breskve ocjediti i isjeckati na kockice.
4
Nekoliko komadića ostaviti za ukršavanje.
5
Kad se krema ohladi, slagati red keksa koji smo poprskali sokom iz kompota, na njega polovicu kreme. Poslagati breskve, pa drugi dio kreme.
6


Filovati nekoliko puta, koliko vam kreme bude na raspolaganju.
7
Sve ukrasiti šlagom i komadićima breskve.

Posluživanje
Budući kako breskve klize kad se počne slagati drugi dio kreme, i teško da će se odmah sa njom sjediniti, možete komadiće breskve odmah izmiješati u kremu, i samo filovati. Jednostavnije je.

Izvor: http://www.coolinarika.com/

Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian