Sastojci
Krema
2 pudinga od banane
1 pak breskve kompot
1/2 l mlijeka
150 g maslaca šećer,
mlijeko
Ostalo
Petit keks Šlag za ukrašavanje
250 ml
Priprema
1
Dva pudinga skuhati prema uputi u 1/2 l mlijeka s dodatkom šećera po uputama.
2
Kad se ohladi pjenasto izraditi maslac.
3
Breskve ocjediti i isjeckati na kockice.
4
Nekoliko komadića ostaviti za ukršavanje.
5
Kad se krema ohladi, slagati red keksa koji smo poprskali sokom iz kompota, na njega polovicu kreme. Poslagati breskve, pa drugi dio kreme.
6
Filovati nekoliko puta, koliko vam kreme bude na raspolaganju.
7
Sve ukrasiti šlagom i komadićima breskve.
Posluživanje
Budući kako breskve klize kad se počne slagati drugi dio kreme, i teško da će se odmah sa njom sjediniti, možete komadiće breskve odmah izmiješati u kremu, i samo filovati. Jednostavnije je.
Izvor: http://www.coolinarika.com/