Sastojci
2 vrećice Pudinga vanilin
2 žlice Pšeničnog oštrog brašna tip 400
2 žlice Gussnela
100 g šećera
1 l mlijeka
250 g maslaca
200 g Čokolino namaza
5 krem bananica
100 g čokolade
700 g keksa Petit Beurre
sok od 2 naranče
2 vrećice Šlag pjene
250 ml mlijeka
Priprema:
1
Sadržaj vrećica pudinga, brašna, Gussnela i šećera razmutite u malo mlijeka.
2
Ostatak mlijeka zakipite, uklonite s vatre, dodajte mu razmućenu mješavinu pudinga te neprekidno miješajući kuhajte 1-2 minute.
3
U rashlađenu puding kremu umiješajte razrađeni maslac i električnom miješalicom izradite glatku kremu. Kremu razdijelite u 3 dijela.
4
U prvi dio umiješajte čokolino namaz, u drugi dio narezane krem banane, a u treći naribanu čokoladu.
5
Kekse umočite u sok i rasporedite po pripremljenom plehu. Na njih stavite prvu kremu pa ponovo poredajte red keksa te ih prekrijte drugom kremom po kojoj posložite red keksa i na kraju premažite trećom kremom.
6
Sadržaj vrećica Šlag hita uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti šlag.
Izvor: https://www.coolinarika.com