Open top menu
ponedjeljak, 7. srpnja 2014.

Slika i recept preuzeti s coolinarika.com

Sastojci:

  • 30 g želatine
  • 300 ml vode
  • 400-500 g šećera u prahu
  • 5 žlica bananko milkshake praha ili arome banane
  • 250 g čokolade
  • 125 g margarina
  • 6 žlica ulja


Priprema:

  1. Želatinu stavimo u 100 ml vode dok ne nabubri.
  2. U preostalih 200 ml vode dodamo šećer te provrimo dok se šećer ne otopi.
  3. Dodamo nabubrenu želatinu te kuhamo dok se i želatina ne otopi.
  4. Maknemo sa štednjaka i dodamo aromu banane ili milkshake prah od banana.
  5. Smjesu miksati 15-20 minuta, dok se ne zgusne.
  6. Istresti ju u kalup te ostaviti u hladnjaku preko noći da se dobro učvrsne.
  7. Narezati na štangice te napraviti čokoladnu glazuru od čokolade, margarina i ulja otopljene na pari.
  8. Kad se malo ohladi, preliti preko štangica.


 Izvor: (www.njamnjam.co)
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian