Sastojci:
- 30 g želatine
- 300 ml vode
- 400-500 g šećera u prahu
- 5 žlica bananko milkshake praha ili arome banane
- 250 g čokolade
- 125 g margarina
- 6 žlica ulja
Priprema:
- Želatinu stavimo u 100 ml vode dok ne nabubri.
- U preostalih 200 ml vode dodamo šećer te provrimo dok se šećer ne otopi.
- Dodamo nabubrenu želatinu te kuhamo dok se i želatina ne otopi.
- Maknemo sa štednjaka i dodamo aromu banane ili milkshake prah od banana.
- Smjesu miksati 15-20 minuta, dok se ne zgusne.
- Istresti ju u kalup te ostaviti u hladnjaku preko noći da se dobro učvrsne.
- Narezati na štangice te napraviti čokoladnu glazuru od čokolade, margarina i ulja otopljene na pari.
- Kad se malo ohladi, preliti preko štangica.