Open top menu
četvrtak, 30. siječnja 2014.




Potrebni sastojci:
500-600 gr šlag krema od vanile
500 ml kisele vode
1 kesica krem fix-a
300 gr mlevene plazme
2 kesice ness cafe 3 u 1




Pripremanje:
Kiselu vodu držati u frižideru pa mutiti sa šlag kremom dodavajući postepeno.
U pola mućenja dodati krem fix pa nastaviti mućenje. Smesu podeliti na 3 dela pa u jedan deo staviti mleveni plazma keks a u drugi razmućenu ness u malo (0,5dl) vrele vode pa izmiksirati a treći ostaje beo ili možete dodati narendanu čokoladu crnu ili belu, po izboru, šta volite.
U kalup ili tepsiju stavite prvo red sa keksom pa sa ness kafom pa beli deo.
ostavite u frižideru par sati pa ako ste stavili u kalup izvadite i dekorišete šlagom.
Ove čokoladne delove pravite teko što otopite čokoladu i stavite u špric pa sa špricem izvlačite na papiru za pečenje oblike.
Ostavite da se skor ohladi i stegne pa onda pažljivo skidate i zabadate u šlag.
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian