Open top menu
četvrtak, 20. veljače 2014.

Vrijeme pripreme: 10 min.



Sastojci:
- 2 jabuke s izvađenom jezgrom, oguljene i narezne na kriške
- 1/2 žličice cimeta (po želji)
- 2 naranče, oguljene i narezane ili podijeljene na kriške
- 2 banane, narezane na kriške
- 2 žlice ribizla
- 1/4-1/2 šalice svježeg soka naranče ili jabuke (po želji)

Priprema:
U velikoj posudi dobro izmiješajte jabuke i cimet. Dodajte naranče,
 banane, ribizle i sok te dobro izmiješajte. U ovoj salati se nalaze ribizli
 kako bi se povećala koncentracija voćnog šećera. Budući da voće kaktkad
 može biti manje slatko, ribizli čine salatu krepkijom. Ribizle možete dodati kad
 god osjetite da salati treba dodatno "zrnce", tj. energija. Za 2 osobe.
(CURE.BA)
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian