Vrijeme pripreme: 10 min.
Sastojci:
- 2 jabuke s izvađenom jezgrom, oguljene i narezne na kriške
- 1/2 žličice cimeta (po želji)
- 2 naranče, oguljene i narezane ili podijeljene na kriške
- 2 banane, narezane na kriške
- 2 žlice ribizla
- 1/4-1/2 šalice svježeg soka naranče ili jabuke (po želji)
Priprema:
- 1/2 žličice cimeta (po želji)
- 2 naranče, oguljene i narezane ili podijeljene na kriške
- 2 banane, narezane na kriške
- 2 žlice ribizla
- 1/4-1/2 šalice svježeg soka naranče ili jabuke (po želji)
Priprema:
U velikoj posudi dobro izmiješajte jabuke i cimet. Dodajte naranče,
banane, ribizle i sok te dobro izmiješajte. U ovoj salati se nalaze ribizli
kako bi se povećala koncentracija voćnog šećera. Budući da voće kaktkad
može biti manje slatko, ribizli čine salatu krepkijom. Ribizle možete dodati kad
god osjetite da salati treba dodatno "zrnce", tj. energija. Za 2 osobe.
(CURE.BA)
banane, ribizle i sok te dobro izmiješajte. U ovoj salati se nalaze ribizli
kako bi se povećala koncentracija voćnog šećera. Budući da voće kaktkad
može biti manje slatko, ribizli čine salatu krepkijom. Ribizle možete dodati kad
god osjetite da salati treba dodatno "zrnce", tj. energija. Za 2 osobe.
(CURE.BA)