Open top menu
subota, 22. veljače 2014.





SASTOJCI
3 jaja
3 žlice šećera
1 žlica gustina
3 žlice brasna
1/2 vrećice praška za pecivo



FIL
300g bobićastog voća
1 puding od jagode
4 vrećice šlaga
Umutiti bjelanjke u čvrst snijeg sa malo šećera pa dodati u ostale umućene sastojke, promiješati ručno, nikako mikserom!
Izliti u pleh obložen folijom i peći oko 15 min na 180 stupnjeva.
Pečeno izručiti na čistu salvetu i urolati.
Ostaviti da se ohladi.
Na tihu vatru staviti voće da provri pa dodati razmućen puding po uputi sa vrećice.
Promiješati i skinuti sa vatre kad dostigne željenu gustoću.
Umutiti šlag po uputi sa vrećice.
Razviti koru, premazati šlagom pa voćnom smjesom.
Urolati. Spolja premazati ostatkom voća i šlaga.


Kolaci.eu
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian