SASTOJCI
3 jaja
3 žlice šećera
1 žlica gustina
3 žlice brasna
1/2 vrećice praška za pecivo
FIL
300g bobićastog voća
1 puding od jagode
4 vrećice šlaga
Umutiti bjelanjke u čvrst snijeg sa malo šećera pa dodati u
ostale umućene sastojke, promiješati ručno, nikako mikserom!
Izliti u pleh obložen folijom i peći oko 15 min na 180
stupnjeva.
Pečeno izručiti na čistu salvetu i urolati.
Ostaviti da se ohladi.
Na tihu vatru staviti voće da provri pa dodati razmućen
puding po uputi sa vrećice.
Promiješati i skinuti sa vatre kad dostigne željenu gustoću.
Umutiti šlag po uputi sa vrećice.
Razviti koru, premazati šlagom pa voćnom smjesom.
Urolati. Spolja premazati ostatkom voća i šlaga.
Kolaci.eu