Open top menu
petak, 25. travnja 2014.



Sastojci:

2l mleka
15 kašika šećera
7 pudinga od vanile
1 margarin
300 gr mlevenog keksa
300 gr žele bombona
200 – 300 gr čokolade


Priprema:

Umutiti pudinge, šećer i malo hladnog mleka, a ostatak staviti da provri.

kad provri zakuvati pudinge i kad se smesa zgusne skloniti sa vatre, pa dodati margarin

mešati dok se skroz ne otopi i sjedini sa pudingom. Podeliti na 3 dela i u jedan deo odmah dodati čokoladu i mešati dok se ne otopi,

Ostaviti da se hladi.

U ohladjeno, može i u mlako dodati u jedan deo keks, a  u drugi iseckane žele bombone.

Donji deo je deo sa keksom, pa sa žele bombonama i treći sa čokoladom.

Ostaviti u frižider da se dobro ohladi pa dekorisati i poslužiti.

Izvor: http://brzikolaci.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian