Open top menu
petak, 25. travnja 2014.

Pripremanje poslastice kojoj je teško odoleti više ne mora da vam oduzima puno vremena.





Dok su naše majke i bake trošile silno vreme muteći kore, a potom kuvajući fil na pari od žumanaca, mleka, šećera i brašna, strah da kolač neće uspeti uvek je postojao.
Od danas – više nema brige!

Potrebno je: 400 grama keksa (običnog ili sa čokoladnim mrvicama), litar slatke pavlake, dve kesice „kremfiksa“ i kesica vanilin šećera.

Priprema: Keks poređajte u tepsiju. U činiju sipajte slatku pavlaku, pa dodajte „kremfiks“ i vanilin šećer. Mutite tri minuta, pa dobijenu smesu prelijte preko keksa. Odozgo stavite drugi red keksa i ostavite krempitu u frižideru najmanje tri sata. - See more at:

Izvor:http://www.nadlanu.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian