Open top menu
subota, 5. travnja 2014.

Lagan,brz i osvježavajući kolač


Sastojci 

500 ml vrhnja za šlag  
50 ml mlijeka  
400 gr petit keksa  
oko 500 gr breskvi (ovaj put iz kompota) a može ići voće po vašoj želji  
2 banane   
višnje i rendana čokolada

Priprema

1
Umutiti vrhnje za šlag 350 ml i mlijeko 50ml . Dodati mljeveni keks i promješati. Na  dno tepsije (22x32) staviti pak papir radi lakšeg vađenja kolača.
Breskve (ovaj put sam radila sa breskvama iz kompota) i banane  izrezati i poredati po "kori".
Umutiti preostalo vrhnje i staviti na voće.
Ukrasiti sa višnjama i rendanom čokoladom

2
Ovaj kolač često pravim ljeti od svježeg voća (breskve,maline,jagode ,višnje...)

Izvor: http://www.coolinarika.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian