Open top menu
srijeda, 21. svibnja 2014.



Sastojci 

400 g šećera
1 Vanilin šećer
100 ml vode
2 žlice naribane narančine korice
200 g maslaca
250 g mlijeka u prahu
100 g kakaa  
bademi, grožđice, lješnjaci, keksi…


Priprema: 
1
Šećer, vanilin šećer i vodu zagrijavajte na laganoj vatri. Dodajte naribanu narančinu koricu i kuhajte nekoliko minuta dok se šećer ne otopi. Odmaknite s vatre i umiješajte maslac.
2
Mlijeko u prahu pomiješajte s kakaom i električnom miješalicom i umiješajte u smjesu šećera i maslaca.
3
Čokoladnu smjesu rasporedite u tepsiju koju ste obložili papirom za pečenje (veličina ovisno kako želite debljinu čokolade) 25×35 cm.
4
U čokoladu možete umiješati bademe, grožđice, lješnjake, kekse ili sl. prema vlastitoj želji.

Izvor: http://www.coolinarika.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian