Open top menu
četvrtak, 8. svibnja 2014.

visnje-1

Sastojci

Za biskvit
1 čaša brašna 850
pola čaše kukuruznog brašna
prstohvat soli
2 žlice fruktoze (ili smeđeg šećera)
1dcl ulja
1/2 litre prirodnog soka od jabuke
žlica praška za pecivo
Višnje (ili neko drugo voće)
višnje
grožđice
naribane jabuke
Puding
1 litra ili sojinog ili rižinog mlijeka
6 žlica vanilija puding praška
5 žlica fruktoze (ili smeđeg šećera)

Priprema
Zamijesiti sastojke za biskvit i ispeći na 200 C, a zatim ga natopiti sa sojinim mlijekom (ne previše). Skuhati višnje (ili svježe ili smrznute), grožđice i naribane jabuke i malo soli. Kuhati dok ne omekša u nekakvu kremu. Odvojiti 1 dcl mlijeka (sojinog ili rižinog) koji će se pomiješati sa 6 žlica vanilija puding praška i 5 žlica fruktoze (ili smeđeg šećera, sladovi baš ne idu u ovaj recept), ostalo staviti kuhati i kad se napravi puding, preliti ga preko biskvita i voća u tepsiji. To bi bilo super da ostane 4-5 sati.

izvor:( atma.hr)
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian