Open top menu
nedjelja, 20. srpnja 2014.

Slabi i krhki nokti su čest problem, ali uz ovaj jednostavan savet pomoći ćete im da budu zdravi i čvrsti. Stručnjaci preporučuju ovaj efikasan recept za jačanje noktiju, koji pomaže već posle nekoliko tretmana.
Najjednostavniji način da se ojačaju nokti u kućnim uslovima je – svaki dan, ili barem svaki drugi dan u roku 2-3 nedelje, raditi 10-minutni tretman (kupku) sa morskom soli, koji sadržii neophodan kompleks minerala za jačanje noktiju.
Kako ojačati nokte u kućnim uslovima.

Za ovaj tretman biće potrebno:
200 ml tople vode
2 supene kašike morske soli
kriška limuna
nekoliko kapi maslinovog ulja
U manjoj posudi rastvoriti so. Spustiti vrhove prstiju u nju i držati 10 minuta.


Nakon toga istrljajte nokte kriškom limuna i ostavite ih tako 5 munuta. So ojačava noktnu ploču, a limun je odlično izbeljuje i usporava rast zanoktica.
Nakon 5 minuta isperite ruke toplom vodom i utrljajte u nokte maslinovo ulje koje ih savršeno hidrira. Umesto maslinovog ulja možete koristiti kremu za negu ruku.
Ako proceduru radite pred spavanje, posle nanošenja kreme stavite na ruke pamučne rukavice: ovo će poboljšati prodiranje hranljivih materija u ploču nokta, a koža ruku postaje glatka i nežna.
Tretman radite svaki ili svaki drugi dan u roku 2-3 nedelje i rezultat neće izostati: imaćete čvrste, zdrave nokte, koji se više neće listati.
Po potrebi, napravite pauzu od mesec dana i ponovite tretman.
Probajte i prirodni regenerator za jačanje i brži rast noktiju.Izvor: www.uspesnazena.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian