Open top menu
petak, 4. srpnja 2014.



Sastojci:

Kore:

15 belanaca,
360 g šećera,
po 150 g oraha, lešnika i badema

Fil:

15 žumanaca,
700 ml mleka,
250 g šećera,
dve kesice pudinga od vanile,
400 g maslaca




Priprema:

Umutite po pet belanaca sa 120 g šećera i orasima za jednu, bademima za drugu i lešnicima za
treću koru. Kore pecite po 15 minuta na 175 stepeni.Za fil žumanca izmutite sa šećerom,dodajte
puding od vanile i malo mlijeka od 700 ml,kada ostatak mlijeka prokuha istresite umućena jaja
šećer i puding,kada skinete sa peći pustite da se fil ohladi pa umutite i maslac sa filom. Fil
skuvajte od navedenih sastojaka i filujte kore. Deo fila ostavite za premazivanje torte.


Izvor: (magicnirecepti.blogspot.com).

Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian