Open top menu
nedjelja, 20. srpnja 2014.


Sastojci
Tijesto
25 dkg posnog keksa
10 kg secera u prahu
14 zlica kuhane kave
1 zlica ruma
10 dag rastopljene cokolade
10 dag mljevenih oraha
1 zlica kakaa
Krema
10 dj kg kokosa
3 zlice vrele vode
3 zlilce secera
10 dkg secera u prahu
10 dkg margarina



Priprema
1.Pomijesaj mljevene kekse secer orahe i kakao s kuhanom kavom i otopljenom cokoladom.Razvaljati tanko na foliju, premazati kremom, zarolati i rolat .
2.
Zarolaj pomocu papira koji ti je ispod da ti bude lakse isto tako kad tijesto razvijas prekrij ga prvo plasticnom folijom pa preko folije ga razvijas.
3.
Tako je tijesto lakse razvijati i bude iste debljine svuda.
4.
Na isti nacin razvijam i madaricu.
5.
Prokuhati vodu sa secerom dodati kokos i margarin izraden sa secerom u prahu.Kad mazes kremu na tijesto ostavi prazno 1 cm sa jedne strane tako da momoze da se priljepi kad zarolas.



Izvor: www.coolinarika.com
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian