Open top menu
ponedjeljak, 4. kolovoza 2014.

Nažalost, pojava bora je neminovna kod svake žene. A sa njihovom pojavom počinjemo da se grčevito borimo, koristeći različite kreme, metode i kozmetičke tretmane. Ali, čak i najskuplje kreme ne garantuju nam kompletno izbavljenje od ovih kozmetičkih nesavršenstava, pogotovu što koža vrlo brzo navikava na kupovne kreme i ne daje uvek odgovarajuće rezultate.

Ako imate vremena i želju pripremiti domaću kremu protiv bora svojim rukama, onda možete iskoristiti ovaj odličan recept.

Ova domaća krema je idealno sredstvo za negu kože: hidrira, izravnava ten, smanjuje vidljive bore i usporava proces starenja kože. Njena prednost – prirodni sastojci i bezbednost. Odgovara svim tipovima kože. Vidljivi rezultati su već za 7 dana. Oni, koji se sa poštovanjem ophode prema svojoj kozi, zavoleće ovu kremu. Recept je jednostavan i zaista čudesan.
Domaća krema protiv bora. Recept
Za pripremu kreme biće potrebno:
  • 1 supena kašika bademovog ili maslinovog ulja
  • 1 žumance
  • 1 čajna kašika meda
  • 2 čajne kašike apotekarskog vazelinaDomaća krema protiv bora


Priprema kreme Vazelin otopiti na vodenoj pari. Biće potrebno par minuta.

Domaća krema protiv bora
Skinuti sa šporeta i dodati ostale sastojke: med, žumance i ulje.
Domaća krema protiv bora

Sve sastojke temeljno promešati. Mešajte par minuta, dok ne dobijete homogenu smesu.
Preručite u kutiju, može od stare kreme, biće dovoljna kutija od 50 ml.
Laganim, masirajućim pokretima nanosi se na očišćenu kožu. Posle 30 minuta ukloniti ostatke kreme vatnim diskom umocenim u mineralnu (kiselu) vodu ili vlažnom maramicom za lice.Napomena: krema se upija u kožu duže od sat vremena, tako da treba da se nanosi na lice 2 sata pre spavanja. Kremu čuvajte u frižideru. Kad se potroši, i ako ste zadovoljni, napravite novu meru. Pošto su svi sastojci prirodn,i nemojte praviti duplu meru odmah, da se ne pokvari. Budite lepi!http://uspesnazena.com/
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian