Open top menu
subota, 23. kolovoza 2014.

Za ovaj kolac ne ukljucujte mikser, imacete dve jogurtske case,  i jednu ciniju prljavu, a ukupno vam treba par minuta da zbrckate ovu poslasticu. Moja cerka kaze da je jako potseca na bounty.




Sastojci:

 Mera je casa od 2 dcl.
 1 casa tecnog jogurta

 1 casa mleka
 1 casa ulja
 1 casa kokosa
 1 vanil secer
 2 case secera
 2 case brasna
 1 kasicica praska za pecivo

 Glazura:
 100 grCokolade
 3 kasikeulja




Priprema:


Težina:Jednostavno

Tim redom, varjacom ili spatulom, umesajte sve sastojke (ja ostavim par minuta secer u jogurtu i mleku da se pocne topiti). Ulijte u manji, namasecen i  pobrasnavljen pleh (20x17) i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, nekih 30-tak minuta. Proverite cackalicom da li je pecen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite cokoladu sa uljem i prelijte preko kolaca.Cim se glazura stegne mozete ga seci.

Posluživanje:

Jednostavnije ne moze biti :)..a kolac je socan i ukusan, uopste nije suv. Jako lepo pase uz kaficu 



Izvor: (coolinarika.com)
Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian