Open top menu
nedjelja, 14. rujna 2014.



Lepa i negovana stopala su bitan deo vašeg imidža, a meke i glatke pete – san svake žene. Tvrde, suve i ispucale pete stvaraju mnoge neprijatnosti. Ali, obična soda bikarbona, koja poseduje antiseptička svojstva , smanjuje tvrdoću vode i blagotvorno deluje na kožu peta.
To je jeftino, ali veoma efikasno sredstvo. Uz njenu pomoć možete postici efekat glatkih i nežnih stopala, bez poseta salonima lepote.
Da biste omekšali ogrubelu kožu na petama i vratile lep, privlačžan izgled svojim stopalima, pomoćiće vam ovaj jednostavan recept.
Kako očistiti pete sa sodom bikarbonom:

Za ovu proceduru biće potrebno 3 kašike sode bikarbone i 4-5 litara vode.

Kako očistiti pete sa sodom bikarbonom.


Kako očistiti pete sa sodom bikarbonom.
Posle stopala istrljajte sa kamenom za pete. Namažite nekom hranljivom kremom, domaćom kremom za negu stopala ili vazelinom (ako su pete suviše ispucane), obucite pamučne čarape i prenočite u njima  (ali nije obavezno spavati u čarapama).
Već posle prvog puta primetićete razliku u izgledu stopala


Kako očistiti pete sa sodom bikarbonom.
Tretman raditi svakodnevno 5-7 dana. Posle napravite pauzu 7 dana, pa ponovite proceduru. Opet napravite pauzu 7 dana i ponovite jos jednom. Ukupno 3 tretmana.
Kurs od 3 tretmana doneće željeni efekat – glatki i nežan izgled vaših stopala.
Pored sode, u kupku korisno je dodavati kašiku soli i malo tečnog sapuna. Ovo će pomoći ukloniti prljavštinu upijenu u pete. Takođe kupku možete obogatiti sa odvarom kamilice.
Budite lepi!


Floating Vertical Bar With Share Buttons widget by techiterian